Gateway 2nd Ed C1 Teacher's Book Pack

Gateway 2nd Ed C1 Teacher's Book Pack

9781786323118
Išparduota
49,49 €
Autorius (-iai): Ursula Mallows. Mokomasis dalykas: anglų kalba (užsienio). Klasė: dvylikta. Amžius: 18-19 metų. Leidinio dalis: nėra. Leidimo metai: 2017. Puslapių skaičius: 184. Leidinio kalba: anglų. Leidykla: Macmillan Publishers Ltd. Prekės kategorija: vadovėliai.

Prekes klientams pristatome LP Express arba Smartpost Itella kurjeriais bei paštomatais. Užsakymus virš 100 € - pristatome nemokamai.

Užsakymams, kurie nesiekia 100 € vertės, pristatymo kainos yra:

  • Į Smartpost Itella paštomatą - 1.99 Eur
    Nurodytu adresu su Smartpost Itella - 2.99 Eur.
  • Į LP Express paštomatą - 2.99 Eur
    Nurodytu adresu su LP Express - 3.99 Eur.

Pasirinkti pristatymo būdą galėsite pirkdami prekes. Daugiau informacijos apie pristatymą skiltyje "Prekių pristatymas".

1. Apmokėjimas bankiniu pavedimu. 

Užbaigus užsakymą, ekrane matysite bei el. paštu gausite visus reikiamus duomenis paprastam bankiniui pavedimui atlikti. 

2. Apmokėjimas naudojantis el. bankininkyste.

Pasirinkus šį apmokėjimo būdą, galėsite pasirinkti banką iš kurio mokėsite. Pasirinkus banką ir prie jo prisijungus, visi pavedimui reikalingi duomenys bus supildyti automatiškai, pavedimą reikės tik patvirtinti.

Jūs galite grąžinti prekę per 14 dienų nuo prekių pristatymo Jums dienos. Prekė turi būti nenaudota, nesulamdyta ir niekaip kitaip nepažeista, t.y. prekė turi būti identiška naujai prekei. Šiuo atveju prekės siuntimo išlaidas apmokate Jūs.

Daugiau apie grąžinimo procesą skaitykite skiltyje "Prekių grąžinimas"

 

        Mokytojo knygos Gateway 2nd Ed C1 Teacher's Book Premium Pack turinys išdėstytas logiškai ir nuosekliai kartu su vadovėlio ir pratybų atsakymais bei paaiškinimais, nurodymais. Nuoseklumas ir aiškiai suprantama struktūra, užduočių formuluotės leidžia sklandžiai vesti pamokas. Mokytojo knygoje taip pat gausu papildomų patarimų, strategijų kaip efektyviai  išnaudoti vadovėlio serijos medžiagą, kad užtikrintumėte mokinių dėmesingumą, aktyvumą pamokoje, būtų lengviau diferencijuoti mokinių darbą.  Kiekvieno skyriaus pradžioje yra aiškiai išskirtos žinios ir gebėjimai, kuriuos mokiniai įgis baigę skyrių (puiki priemonė įžanginėms pamokoms). Perkant mokytojo knygą taip pat gaunate prieigą prie:


    •    Teacher's Resource Centre (mokytojo išteklių centras, kuriame yra daugybė papildomų užduočių tokių kaip kaip CLIL (integruotas turinio ir užsienio kalbos mokymas), papildomi ir diagnostiniai, baigiamieji testai, vaizdo, garso įrašai ir t.t.);
    •    Presentation Kit (virtualus vadovėlis ir pratybos su visai užduočių atsakymais, laikmačiu, žymekliu ir kitomis pagalbinėmis priemonėmis vedant pamoką);
    •    Macmillan Readers eBook (prieiga virtualių knygų pirkimo svetainės, nemoka knyga su papildomomis teksto suvokimo užduotimis ir jų atsakymais);
    •    Online Workbook (virtualios pratybos, kurios automatiškai ir pačiam leis tikrinti, vertinti atliktas mokinių užduotis čia ir dabar);
    •    Test Generator (testų generatorius, kuris žymiai palengvina mokytojo darbą ir leidžia testus sukurti pagal individualius klasės poreikius ir lygį).

Mokomasis dalykas
Anglų kalba (užsienio)
Leidinio serija
Gateway
Leidinio kalba
anglų
Leidinio tipas
Vadovėlis
Klasė
12
Leidinio dalis
Nėra
Macmillan Publishers Ltd
Prekė pridėta į norų sąrašą