MATEMATIKA. Vadovėlis II klasei. 1-oji knyga. Atnaujintas leidimas

MATEMATIKA. Vadovėlis 2 klasei. 1-oji knyga. Atnaujintas leidimas

9785430071240
Pristatysime per 2-6 darbo dienas
11,79 €

Autorius (-iai): Arkadijus Kiseliovas, Danutė Kiseliova. Mokomasis dalykas: matematika. Klasė: antra. Amžius: 8-9 metai. Leidinio dalis: pirma. Leidimo metai: 2016. Puslapių skaičius: 92. Leidinio kalba: lietuvių. Leidykla: Alma littera. Prekės kategorija: vadovėliai.

Prekes klientams pristatome LP Express arba Smartpost Itella kurjeriais bei paštomatais. Užsakymus virš 100 € - pristatome nemokamai.

Užsakymams, kurie nesiekia 100 € vertės, pristatymo kainos yra:

  • Į Smartpost Itella paštomatą - 1.99 Eur
    Nurodytu adresu su Smartpost Itella - 2.99 Eur.
  • Į LP Express paštomatą - 2.99 Eur
    Nurodytu adresu su LP Express - 3.99 Eur.

Pasirinkti pristatymo būdą galėsite pirkdami prekes. Daugiau informacijos apie pristatymą skiltyje "Prekių pristatymas".

1. Apmokėjimas bankiniu pavedimu. 

Užbaigus užsakymą, ekrane matysite bei el. paštu gausite visus reikiamus duomenis paprastam bankiniui pavedimui atlikti. 

2. Apmokėjimas naudojantis el. bankininkyste.

Pasirinkus šį apmokėjimo būdą, galėsite pasirinkti banką iš kurio mokėsite. Pasirinkus banką ir prie jo prisijungus, visi pavedimui reikalingi duomenys bus supildyti automatiškai, pavedimą reikės tik patvirtinti.

Jūs galite grąžinti prekę per 14 dienų nuo prekių pristatymo Jums dienos. Prekė turi būti nenaudota, nesulamdyta ir niekaip kitaip nepažeista, t.y. prekė turi būti identiška naujai prekei. Šiuo atveju prekės siuntimo išlaidas apmokate Jūs.

Daugiau apie grąžinimo procesą skaitykite skiltyje "Prekių grąžinimas"

 

Atsižvelgiant į situaciją, kad Lietuva tapo euro zonos nare ir įvestas piniginis vienetas euras, parengtas pataisytas vadovėlio „MATEMATIKA“  II klasei komplekto leidimas.

Mokomasis turinys liko toks pats, kaip ir ankstesniuose leidimuose, tik uždaviniuose su piniginiais vienetais iš litų pakeista į eurus. Šių leidinių išskirtinis  ženklas viršelyje „Atnaujintas leidimas“.

Vadovėlis parengtas pagal Bendrųjų programų reikalavimus. Kiekvienai pamokai skiriama po vieną knygos atlanką ir vieną pratybų sąsiuvinio puslapį. Baigus temą, testų sąsiuvinyje atliekamas tai temai skirtas testas. Autoriai laikosi nuostatos, kad vadovėlio užduotys turi būti skirtos ne tiek individualiam darbui, kiek giliam temos išsiaiškinimui, suvokimui. Todėl dauguma vadovėlio užduočių atliekamos bendraujant ir bendradarbiaujant su klasės draugais, pasitelkiant kiekvieno mokinio individualią patirtį, diskutuojant, kodėl daroma vienaip, o ne kitaip. Didžiausias dėmesys skiriamas ne formalių žinių kaupimui, gebėjimui spręsti tam tikrus tipinius uždavinius, o loginio mąstymo ugdymui, gebėjimui susieti sąvokas, procedūras ir faktus, taikyti įgytas žinias įprastose ir naujose situacijose. Siekiama, kad mokiniai patys ieškotų naujų sprendimo būdų, iš kelių pateiktų variantų pasirinktų jiems priimtiniausią, kad mokymasis būtų patrauklus, įdomus ir suprantamas.

Vadovėlio komplektą II klasei sudaro: vadovėliai (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuvinis), testai.

Šį vadovėlį pdf formatu galite rasti ir patogiai vartyti prisijungę prie virtualios mokymosi aplinkos „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/). Čia taip pat yra papildomų garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.

Kaip prisijungti, priskirti mokinių grupes ir naudotis visomis „EDUKA klasės“ galimybėmis? Kviečiame peržiūrėti vaizdo instrukciją (žr. https://www.youtube.com/watch?v=vpsPZwShEso&list=PLpFdJN8YO2kqy5CnJZRo8RwRoZk7LTjPS).

Mokomasis dalykas
Matematika
Leidinio kalba
lietuvių
Leidinio tipas
Vadovėlis
Klasė
2
Leidinio dalis
1 (pirma dalis)

Jums taip pat gali patikti

Prekė pridėta į norų sąrašą