• Nauja
  • Išparduota

Penalas-pieštukinė ZIPIT Essentials, pilkas

7290112428233
11,60 €
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Laikykite visus būtiniausius daiktus saugiai ir patogiai tvarkykite. Su šiuo gerai apgalvotu pieštukų dėklu mėgausitės ilgus praktinio naudojimo metus. Su dviem išorinėmis kišenėmis, erdviu pagrindiniu skyriumi, dviem vidinėmis tinklinėmis kišenėmis ir plaukiojančiu tvarkykle padės viską laikyti tam skirtoje vietoje ir po ranka, kai to prireiks.


Šis skalbimo mašinoje plaunamas pieštukų dėklas saugiai užsidaro lygiu, patvariu užtrauktuku. Itin plati anga leidžia lengvai pasiekti visas viduje esančias priemones. 7 x 2,4 x 4 colių / 22 x 6 x 10 cm galite naudoti šį pieštukų dėklą, kad galėtumėte laikyti:

  • Iki 50 rašiklių ir pieštukų
  • Klijų pagaliukai, žirklės ir kiti amatų reikmenys
  • Techninė įranga, programėlės, laidai ir kt.


Praktinis saugojimas


Šis pieštukų dėklas sukurtas atsižvelgiant į praktišką viziją, kad būtų galima laikyti viską, ko jums reikia, tiksliai ten, kur norite, ir lengvai pasiekiamą, kai to prireiks.


Apie ZIPIT

Smagūs, originalūs ZIPIT produktai yra prieinami daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje. Kurdami spalvingus ir išradingai sukurtus gaminius tikimės klientams perduoti džiaugsmą ir optimizmą, kurį jaučiame juos gamindami.

Prekė detaliau
ZIPIT
7290112428233

Charakteristikos

Penalo tipas
Minkštas
Prekės ženklas
ZIPIT
Spalva
Pilka
Kilmės šalis
Kinija
32 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: