Muzika. Pratybų sąsiuvinis 5 klasei (serija „Septynios gaidos“)
  • Muzika. Pratybų sąsiuvinis 5 klasei (serija „Septynios gaidos“)

Muzika. Pratybų sąsiuvinis 5 klasei (serija „Septynios gaidos“)

9785430061890
Autorius (-iai): Eirimas Velička. Mokomasis dalykas: muzika. Klasė: penkta. Amžius: 11-12 metų. Leidinio dalis: nėra. Leidimo metai: 2013. Puslapių skaičius: 40. Leidinio kalba: lietuvių. Leidykla: Šviesa. Prekės kategorija: pratybos.
5,28 €
Kiekis
Pristatysime per 2-6 darbo dienas

Aprašymas

Muzikos pratybų sąsiuviniu V klasei pradedama sąsiuvinių „SEPTYNIOS GAIDOS“ serija. Šie leidiniai skiriami muzikos pamokoms ir savarankiškam mokymuisi dirbant su bet kuriuo muzikos vadovėliu ar tik su pratybų sąsiuviniu. Jie praplės mokiniams siūlomų kūrybinių užduočių ir teorinės medžiagos spektrą. Sąsiuvinių turinys grindžiamas universaliomis muzikinės kalbos ypatybėmis ir nuosekliu muzikos teorijos dėstymu. Šio sąsiuvinio užduotys padės mokytis skaityti natų raštą, susipažinti su svarbiausiais muzikos teorijos principais ir muzikos istorijos sąvokomis, muzikos instrumentų pavadinimais, muzikos formomis, stiliais. Mokiniai mokysis kurti nesudėtingus kūrinius ir dainų pritarimus, groti išilgine fleita, skambinti fortepijonu, gitara ir kanklėmis.

Prekė detaliau
9785430061890

Charakteristikos

Mokomasis dalykas
Muzika
Leidinio serija
Septynios gaidos
Leidinio kalba
lietuvių
Leidinio tipas
Pratybos
Klasė
5
Leidinio dalis
Nėra
1 kita prekė toje pačioje kategorijoje:

Kodas: 4771558202449

Prekės ženklas: Šviesa

Muzika. Pratybų sąsiuvinis 5 klasei

Autorius (-iai): Eduardas Balčytis. Mokomasis dalykas: muzika. Klasė: penkta. Amžius: 11-12 metų. Leidinio dalis: nėra. Leidimo metai: 2004. Puslapių skaičius: 56. Leidinio kalba: lietuvių. Leidykla: Šviesa. Prekės kategorija: pratybos.
Kaina 4,38 €
Daugiau
Išparduota